segunda-feira, 22 de abril de 2013

Recipes

Olá!
Hoje é dia de praticar o inglês através da culinária. Apresento para vocês a receita de uma bebida servida na época de Natal nos Estados Unidos.

Amazingly Good Eggnog



Ingredients

4 cups milk
5 whole cloves
1/2 teaspoon vailla extract
1 teaspoon ground cinnamon
12 egg yolks
1 1/2 cups sugar
2 1/2 cups light rum
4 cups light cream
2 teasoons vanilla extract
1/2 teaspoon ground nutmeg

Directions
1. Combine milk, cloves, 1/2 teaspoon vanilla, and cinnamon in a soucepan, and heat over lowest setting for 5 minutes. Slowly bring milk mixture to a boil.

2. In a large bowl, combine egg yolks and sugar. Whisk together until fluffy. Whisk hot milk mixture slowly into the eggs. Pour mixture into saucepan. Cook over medium heat, stirring constantly for 3 minutes, or until thick. Do not allow mixture to boil. Strain to remove cloves, and let cool for about an hour.

3. Stir in rum, cream, 2 teaspoon vanilla, and nutmeg. Refrigerate overnight bebore serving.

Fonte: http://allrecipes.com/recipe/amazingly-good-eggnog


Descobrindo o significado de palavras novas:

Cloves
(cravos)



Cinnamon
(canela)


Egg yolks
(gema de ovo)


Nutmeg
(noz-moscada)


Teaspoon
(colher de chá)

Saucepan
(panela)


To boil
(ferver)


Slowly
(devagar, lentamente)


Bowl
(tigela)

To whisk
(bater)


Fluffy
(fofinho)

Medium Heat
(fogo médio)

To stir
(mexer - algo que esteja quente, no fogo)


Until thick
(até engrossar)


Bom estudar desse jeito, não?
Abraços e até a próxima!

Nenhum comentário:

Postar um comentário