Hoje é dia de praticar o inglês através da culinária. Apresento para vocês a receita de uma bebida servida na época de Natal nos Estados Unidos.
Amazingly Good Eggnog
Ingredients
4 cups milk
5 whole cloves
1/2 teaspoon vailla extract
1 teaspoon ground cinnamon
12 egg yolks
1 1/2 cups sugar
2 1/2 cups light rum
4 cups light cream
2 teasoons vanilla extract
1/2 teaspoon ground nutmeg
Directions
1. Combine milk, cloves, 1/2 teaspoon vanilla, and cinnamon in a soucepan, and heat over lowest setting for 5 minutes. Slowly bring milk mixture to a boil.
2. In a large bowl, combine egg yolks and sugar. Whisk together until fluffy. Whisk hot milk mixture slowly into the eggs. Pour mixture into saucepan. Cook over medium heat, stirring constantly for 3 minutes, or until thick. Do not allow mixture to boil. Strain to remove cloves, and let cool for about an hour.
3. Stir in rum, cream, 2 teaspoon vanilla, and nutmeg. Refrigerate overnight bebore serving.
Fonte: http://allrecipes.com/recipe/amazingly-good-eggnog
Descobrindo o significado de palavras novas:
Cloves
(cravos)
Cinnamon
(canela)
Egg yolks
(gema de ovo)
Nutmeg
(noz-moscada)
Teaspoon
(colher de chá)
Saucepan
(panela)
To boil
(ferver)
Slowly
(devagar, lentamente)
Bowl
(tigela)
To whisk
(bater)
Fluffy
(fofinho)
Medium Heat
(fogo médio)
To stir
(mexer - algo que esteja quente, no fogo)
Until thick
(até engrossar)
Bom estudar desse jeito, não?
Abraços e até a próxima!
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